- A kedvezményezett neve:
  DOMINO-2003. Kereskedelmi és Szolgáltató
  Korlátolt Felelősségű Társaság


- A projekt címe:
  A DOMINO-2003. tevékenységének támogatása
  eszközbeszerzéssel, és bértámogatással.


- A szerződött támogatás összege: 9.590.000 Ft

- A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során az alábbi tevékenységek valósulnak meg:

1. Új gép CPCD25-XW32F típusú homlokvillás targonca beszerzésére került sor

A jelenlegi géppark további fejlesztésével kívántuk a munkavégzést hatékonyabbá, és gyorsabbá tenni, hogy vevőinket gyorsabban tudjuk kiszolgálni. A homlokvillás targonca egyik legnagyobb előnye, hogy a segítségével igazán nagy tömegű áruk mozgatása, illetve a magasan fekvő polcokra juttatása is egyszerűen kivitelezhető.

2. Bérköltség támogatás, mely során 2 fő teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló havi bér és járulékköltsége 7 hónapra

Az építőipar a pandémiás időszakban is a gazdaság egyik húzóágazata. A cégünk árbevétele és nyeresége is évek óta stabil, a kereslethez igazodóan magas a jelenlegi átlagos statisztikai létszámához viszonyítva. A piaci trendek alapján az ágazat további növekedése várható, mely a Domino-2003 Kft. tevékenységére is pozitív hatással volt. A folyamatosan növekvő megrendelés állományhoz szükséges volt az infrastruktúra fejlesztése. A megnövekedett munka mennyiségéhez plusz munkavállaló felvétele is szükséges a minőségi munkavégzés folyamatos fenntartása mellett.

A projekt befejezési dátuma: 2022.10.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05705